Tanssin talon Pannuhalli korkataan konserttikäyttöön Kristian Sallisen johdolla Sika säkissä -konsertilla

Moni on kuullut ohjeen ”älä osta sikaa säkissä”, jotta välttyisi epämiellyttäviltä yllätyksiltä hankkiessaan tuotetta, josta ei tiedä juuri mitään. Kamariorkesteri Avanti!, pianistit Mioko Yokoyama ja Emil Holmström sekä kapellimestari Kristian Sallinen sen sijaan ovat saaneet tyytyväistä asiakaspalautetta julkisista esiintymisistään.

Aprillipäivän konsertissa perjantaina 1.4. klo 19.30 Tanssin talolla säkissä oleva sika onkin konserttiohjelma, josta ennakkoon on paljastettu vain osa. Arvausleikkiin antaa mahdollisuuden myös Mysteerimuusikko, joka on tunnistettava tavanomaisen tonttinsa ulkopuolella operoiva artisti. Helmikuussa käyttöön avattu Tanssin talo ja sen uudistettu Pannuhalli korkataan samalla konserttikäyttöön. Itsekin Kaapelitehtaalla asuvan Avantin uteliaan luonteen huomioiden naapurin uusi sali on tietysti testattava heti – ja tottakai ensimmäisenä orkesterina.

Kapellimestarilupaus Kristian Sallinen debytoi Avantin puikoissa

Konsertissa kuullaan yhteensä neljä orkesteriteosta, jonka johtamisesta vastaa Kristian Sallinen. Nuori kapellimestarilupaus Sallinen (s. 2001) on suomalainen kapellimestari ja alttoviulisti, joka opiskelee orkesterinjohtoa Sibelius-Akatemian kapellimestariluokalla professori Sakari Oramon oppilaana. Mestarikurssien yhteydessä Sallinen on johtanut mm. Helsingin, Vaasan ja Kuopion kaupunginorkestereita, Tapiola Sinfoniettaa, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteria, Radion sinfoniaorkesteria, Liettuan Valtion sinfoniaorkesteria sekä Berliini Sinfoniettaa.

Konsertin lipunmyynti

Nettilipunmyynti on käynnissä Tix-myyntijärjestelmässä.

Lippuja voi ostaa lisäksi paikan päältä Kaapelitehtaan Konttorista sekä Lasipihan infopisteestä aukioloaikojen puitteissa.

Kaapelitehtaan Konttori:
Ma–pe klo 8.30–19
La–su klo 11–18

Lasipihan infopiste:
Ma–su klo 11–19

Lippujen hinnat: 30 € peruslippu / 25 € eläkeläinen / 15 € muut alennusryhmät

Lisätietoja konsertista: Sika säkissä | Avantin aprillipäivän konsertti