punaisen sumun päällä teksti sika säkissä

Avanti esiintyy aprillipäivänä perjantaina 1.4. klo 19.30 Tanssin talolla uudistetussa Pannuhallissa. Konsertti ei ole huijausta, mutta ei ihan tavallinenkaan. Vaikka tarkoitus on myydä sika säkissä, jotain voi ohjelmastakin paljastaa. 

Helsingissä ei ole vielä kuultu Mioko Yokoyaman Suvisoitossa 2021 kantesitettyä pianokonserttoa ja Sampo Kasurisen dystooppinen Helvetinkonekin vaatii toisen tulemisen. Suomessa toista loppututkintoaan viimeistelevä Yokoyama soittaa itse tiivistunnelmaisen konserttonsa solistina, Kasurisen Helvetinkoneen disklavierin kanssa kamppailee Emil Holmström 

Konsertin johtaa nuori kapellimestarilupaus Kristian Sallinen. Säkkiin jää vielä sika, Magnus Lindbergin uusi teos, Mysteerimuusikko, sekä erilaisia yllätyksiä ja kummajaisia. Ota riski ja antaudu Avantille! 

Lipunmyynti

Tanssin talolla pidettävän konsertin lipunmyynti on käynnissä uuden Tix-myyntijärjestelmän kautta. Tix on verkkosivukauppa, josta käyttäjä saa helposti ostettua sähköpostiin toimitettavan pdf-lipun ilman erillisiä toimitusmaksuja. Käyttäjätunnuksen luominen on vapaaehtoista. Lippuja voi ostaa lisäksi paikan päältä Kaapelitehtaan Lasipihan myyntipisteestä sekä Konttorista.

Lippujen hinnat: 30 € peruslippu / 25 € eläkeläinen / 15 € muut alennusryhmät

Kapellimestarilupaus Kristian Sallinen debytoi Avantin puikoissa

Kristian Sallinen (s. 2001) on suomalainen kapellimestari ja alttoviulisti. Sallinen opiskelee orkesterinjohtoa Sibelius-Akatemian kapellimestariluokalla professori Sakari Oramon oppilaana. Mestarikurssien yhteydessä Sallinen on johtanut mm. Helsingin, Vaasan ja Kuopion kaupunginorkestereita, Tapiola Sinfoniettaa, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteria, Radion sinfoniaorkesteria, Liettuan Valtion sinfoniaorkesteria sekä Berliini Sinfoniettaa.