Avantin ilmastokonsertti – Idyllistä katastrofiin

Avanti! järjestää suuren ilmastonmuutosteemaisen konsertin Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa tiistaina 8.11.2022. Ilmastonmuutosta kommentoiva ja teeman ympärille koottu ohjelmisto alkaa idyllistä ja kulkee kohti katastrofia. Lavalle nousevat Avantin suuri sinfoniaorkesteri kapellimestarina József Hárs, baritoni Tommi Hakala sekä mieskuoro Otaniemen Kaiku Tapani Länsiön johdolla. Konsertissa kuullaan myös mielenkiintoiset asiantuntijapuheenvuorot Helsingin yliopiston evoluutiopaleontologian emeritusprofessori Mikael Forteliukselta ja Ilmatieteenlaitoksen tutkimusprofessori Hannele Korhoselta.

Konsertin lipputuotto lahjoitetaan Suomen luonnonsuojeluliiton kautta ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön. Avanti! on hinnoitellut konsertin liput neljään eri kategoriaan ja yleisöllä on mahdollisuus valita näistä hintakategorioista itselleen sopivin. Tule mukaan kantamaan vastuuta ja kuulemaan ainutlaatuisia säveliä ja sanoja ilmastosta.

Tommi Hakala on tehnyt yhteistyötä lukuisten kapellimestareiden kanssa ja esittänyt merkittäviä rooleja koti- ja ulkomaisissa oopperatuotannoissa sekä konsertoinut aktiivisesti ympäri maailmaa. Konsertissa Hakala tulkitsee kaksi resitatiivia ja aarian Joseph Haydnin oratoriosta, Luominen.

Kunnianhimoinen ja moneen taipuva mieskuoro Otaniemen Kaiku esittää yhdessä Avantin orkesterin kanssa Albert W. Ketelbeyn orkesteriteoksen In Monastery Garden. Konsertin muita säveltäjänimiä ovat mm. Sibelius, Adams, Skrjabin ja Scielsi.

Lipunmyynti:
Voit valita haluamasi lahjoitussumman: 10 € (opiskelija, varusmies, alle 18-v) / 20 € / 50 € / 150 € / 250 €(sis. väliaikatarjoilu VIP-alueella)

Mitä? Avantin ilmastokonsertti – Idyllistä katastrofiin
Milloin? 8.11.2022 klo 19.00
Missä? Merikaapelihalli, Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Liput: Osta liput täältä