Kamariorkesteri Avanti! hakee tuottajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Vuonna 1983 perustettu Avanti!kamariorkesteri on ennakkoluulottomasta ohjelmistostaan tunnettu ja arvostettu, maamme eturivin muusikoista koostuva yhtye. Talvikonserttisarjan, tilauskonserttien ja ulkomaille suuntautuvien konserttien lisäksi tuotamme vuosittain Suvisoitto-festivaalin Porvoossa. Avantin taiteellinen johtaja on klarinettitaiteilija Kari Kriikku.

Avanti! etsii toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen osaavaa ja kokenutta

TUOTTAJAA, joka

vastaa Avantin konserttien ja Suvisoitto-festivaalin käytännön konserttituotannosta, nuotistosta ja produktioiden nuottihankinnoista sekä harjoitustilan aikatauluista, organisoinnista ja kehittämisestä. Tuottaja osallistuu orkesterin toiminnan kehittämiseen toiminnanjohtajan työparina.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • oma-aloitteisuutta ja vahvaa organisointikykyä
  • hyvää suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • hyviä digitaalisen toimintaympäristön taitoja
  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • hyvää musiikin, musiikkielämän ja alan organisaatioiden tuntemusta
  • oppimiskykyä ja ”can do” -asennetta
  • pelottomuutta tarttua käytännönläheisiin tehtäviin
  • hyvää vuorovaikutus- ja viestintätaitoa
  • paineensietokykyä ja huumorintajua säännöllisesti epäsäännöllisten työaikojen puitteissa

Klassisen musiikin syvällinen tunteminen, talous- ja markkinointi-viestintätaidot ja/tai soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elo- tai syyskuussa 2019. Työsopimus tehdään osa-aikaisena (60 %) ja se on voimassa toistaiseksi. Poikkeuksellisesti ajalla 1.10.2019 – 30.9.2020 työaika on sopimuksen mukaan 80–100 % ja tämä kirjataan työsopimukseen. Rahoituksen salliessa voidaan 80 % työaikaa jatkaa myös 1.10.2020 alkaen yhteisellä sopimuksella. Työsopimuksessa on 6kk koeaika. Palkka neuvotellaan kokemuksen ja koulutuksen mukaan, noudatamme Taku ry:n työehtosopimusta.

Vapaamuotoiset hakemukset la 29.6.2019 klo 24 mennessä sähköisesti osoitteeseen [email protected]

Tiedustelut to 20.6. klo 10.30-12, ti 25.6. klo 14.30-16 ja ke 26.6. klo 10.30-12 toiminnanjohtaja Annika Mustonen, p. 050 5810409.

Työhaastattelut pyritään järjestämään 3.-4.7.2019. Vaikka haastatteluaika ei sopisi, haethan silti ja kerro haastatteluun liittyvästä aikatauluesteestä hakemuksessasi.