Vuonna 1983 perustettu Avanti! kamariorkesteri on ennakkoluulottomasta ohjelmistostaan tunnettu ja arvostettu, maamme eturivin muusikoista koostuva yhtye. Talvikonserttisarjan, tilauskonserttien ja ulkomaille suuntautuvien konserttien lisäksi tuotamme vuosittain Suvisoitto-festivaalin Porvoossa. Avantin taiteellinen johtaja on klarinettitaiteilija Kari Kriikku.

Avanti! etsii toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen osaavaa ja kokenutta

TUOTTAJAA,  joka

vastaa Avantin konserttien ja Suvisoitto-festivaalin käytännön konserttituotannosta, nuotistosta ja produktioiden nuottihankinnoista sekä harjoitustilan aikatauluista, organisoinnista ja kehittämisestä. Tuottaja osallistuu orkesterin toiminnan kehittämiseen toiminnanjohtajan työparina.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • oma-aloitteisuutta ja vahvaa organisointikykyä
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • hyviä digitaalisen toimintaympäristön taitoja
  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • hyvää musiikin, musiikkielämän ja alan organisaatioiden tuntemusta
  • oppimiskykyä ja ”can do” -asennetta
  • pelottomuutta tarttua käytännönläheisiin tehtäviin
  • hyvää vuorovaikutus- ja viestintätaitoa
  • paineensietokykyä ja huumorintajua säännöllisesti epäsäännöllisten työaikojen puitteissa

Klassisen musiikin syvällinen tunteminen, talous- ja markkinointi-viestintätaidot ja/tai soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa 2022. Työsopimus tehdään päätoimisena (100 %) ja se on voimassa toistaiseksi. Työsopimuksessa on 6kk koeaika. Palkka neuvotellaan kokemuksen ja koulutuksen mukaan, noudatamme palkkauksessa Taku ry:n palkkasuositusta.

Vapaamuotoiset hakemukset ti 25.1.2022 klo 23.59 mennessä sähköisesti osoitteeseen [email protected].

Tiedustelut ma 10.1. klo 13-14.15, ti 11.1. klo 9.30-11, ma 17.1. klo 10-11 tai to 20.1. klo 13-15 toiminnanjohtaja Annika Mustonen, p. 050 5810409.

Työhaastattelut pyritään järjestämään 2.-4.2.2022. Vaikka haastatteluaika ei sopisi, haethan silti ja kerro haastatteluun liittyvästä aikatauluesteestä hakemuksessasi. Haastattelut pyritään järjestämään Helsingin Kaapelitehtaalla koronaturvajärjestelyitä noudattaen, mikäli koronapandemiarajoitukset sallivat.