Avanti! hakee projektituottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Vuonna 1983 perustettu Avanti! kamariorkesteri on ennakkoluulottomasta ohjelmistostaan tunnettu ja arvostettu, maamme eturivin muusikoista koostuva yhtye. Kausi- ja tilauskonserttien lisäksi tuotamme vuosittain Suvisoitto-festivaalin Porvoossa. Avantin taiteellinen johtaja on klarinettitaiteilija Kari Kriikku.

Avanti! etsii määräaikaiseen työsuhteeseen osaavaa ja kokenutta

PROJEKTITUOTTAJAA, 

joka vastaa 30.6.- 4.7.2021 Porvoossa järjestettävän Suvisoitto-festivaalin, Porvooseen touko-elokuussa 2021 järjestettävän pienyhtyeiden kesäkonserttisarjan sekä elokuun alkuun sijoittuvan konserttivierailun käytännön tuotannoista yhdessä Avantin tuottajan ja toiminnanjohtajan kanssa. Projektituottajan vastuulle kuuluu festivaalin tuotantotyöt, kuten yhteydenpito muusikoiden suuntaan, nuotiston organisointi, palvelusopimuksien kilpailuttaminen, markkinoinnin ja myynnin avustavat työt, talkoolaisten ja tuotantoassistenttien perehdyttäminen, yhteydenpito sidosryhmien suuntaan, yleisön asiakaspalvelu ja koronapandemiarajoitusten vaatimien turvatoimenpiteiden toteutus. Pienyhtyeiden kesäkonserttisarjan osalta projektituottajalle kuuluu yllämainittujen lisäksi konserttien ja harjoituksien aikataulun suunnittelua, konserttipaikkojen kartoittamista ja konserttien käytännön toteuttamista toimimalla muun muassa orkesterijärjestäjänä. Projektituottaja tekee lisäksi avustavia töitä Avantin kevään kausikonserteissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja vahvaa organisointikykyä
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • hyviä digitaalisen toimintaympäristön taitoja
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • runsasta kokemusta musiikin kanssa toimimisesta
  • pelottomuutta tarttua käytännönläheisiin tehtäviin
  • hyvää vuorovaikutus- ja viestintätaitoa
  • paineensietokykyä ja huumorintajua säännöllisesti epäsäännöllisten työaikojen puitteissa

Kokemus orkesterikentällä toimimisesta, ajokortti, äänentoistotekniikan perustason hallitseminen ja soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Määräaikainen työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian helmikuun 2021 aikana ja kestää 6. syyskuuta 2021 saakka. Työsopimus tehdään osa-aikaisena, työaika on keskimäärin 80 % (30 h / viikko). Työtunnit ajoittuvat välillä epäsäännöllisesti ja tätä hallitaan yhdessä etukäteen tehtävällä työaikasuunnitelmalla. Työtä on välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin, tästä sovitaan aina etukäteen. Palkka on 2 350 € /kk. Keväällä työskentely on ajoittain mahdollista etänä ja touko-elokuussa työtä tehdään pääsääntöisesti konserttipaikoilla Porvoossa ja/tai Avantin harjoitussalissa ja toimistossa Helsingin Kaapelitehtaalla.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ke 13.1.2021 klo 24 mennessä sähköisesti osoitteeseen annika.mustonen / at / avantimusic.fi.

Tiedustelut pe 18.12.2020 klo 12-14, ma 11.1.2021 klo 14-16 ja ti 12.1.2021 klo 10-12 toiminnanjohtaja Annika Mustonen, p. 050 5810409.

Työhaastattelut pyritään järjestämään ma-ti 25.-26.1.2021. Vaikka haastatteluaika ei sopisi, haethan silti ja kerrothan haastatteluun liittyvästä aikatauluesteestä hakemuksessasi. Haastattelut pyritään järjestämään Helsingin Kaapelitehtaalla koronaturvajärjestelyitä noudattaen, mikäli koronapandemiarajoitukset sallivat.