Liput

LIPUT SUVISOITTOON LIPPUPISTEESTÄ
Lippuja myydään ennakkoon pe 22.3. klo 09.00 alkaen Lippupisteessä, www.lippu.fi ja p. 0600 900 900 (1,98 €/min+pvm, avoinna ma–la klo 9–21, su klo 10–18). Liput ovat myynnissä myös Taidetehtaan infossa, Läntinen Aleksanterinkatu 1, Porvoo. Jos konserttiin on tilaa, myydään lippuja konserttipaikkojen ovella tunti ennen konsertin alkua.

YKSITTÄISLIPUT
Lippujen hinnat on mainittu kunkin konsertin yhteydessä.

ALENNETUT HINNAT
Hintakategorioita on kolme. Alennetut hinnat koskevat eläkeläisiä (kategoria 2), sekä opiskelijoita, varusmiehiä, siviilipalvelusmiehiä, työttömiä ja 0-16-vuotiaita lapsia (kategoria 3). Pyörätuolilla liikkuvan avustaja pääsee konserttiin ilmaiseksi. Huomioithan, että kaikkiin konserttipaikkoihin ei valitettavasti pääse pyörätuolilla.

RYHMÄALENNUS
10 % alennus myönnetään kaikille yli 10 hengen ryhmille. Vuonna 2019 alennus ei koske Iltapäivä Valle Rosenbergin kanssa -konserttia, eikä Kosketa musiikkia -lastenkonserttia.

PALVELUMAKSUT
Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät Lippupisteen palvelumaksun 1,50 €–3,50 €. Lisäksi Lippupiste voi veloittaa lisäkuluja osto- ja toimitustavasta riippuen. Tarkemmat hintatiedot palvelumaksuista ja toimituskuluista www.lippu.fi/toimitusmaksut.

FESTIVAALIPASSIT

Festivaalipassitiedustelut suoraan Avantin toimistosta avanti@avantimusic.fi.