Ladataan Tapahtumat

Suvisoitto | Lauantai

29.6.2019

Maija Kauhanen — Raivopyörä

Aika: lauantai 29.6.2019 klo 13.00 (vapaa pääsy)
Paikka: Kappalaisen talon piha
Kesto noin 1h

Maija Kauhanen (kantele, laulu, perkussiot)

Lauantai-iltapäivän 29.6. voi aloittaa kanteletaiteilija ja kansanmuusikko Maija Kauhasen seurassa Kappalaisen talon pihalla. Vahva laulu, sydäntä riipaisevat tarinat, rouhea kantele ja groovaavat lyömäsoittimet – polyrytmien sekä vahvan beatin kutoma syke yhdistettynä hypnoottisiin melodioihin luovat ainutlaatuisen soundimaailman vain yhden muusikon voimin. Konserttiin on vapaa pääsy.

Afternoon with violinist Jennifer Koh

Aika: lauantai 29.6.2019 klo 14.00‒16.00, vapaa pääsy
Paikka: Porvoon keskustan kahvilat ja ravintolat

Jennifer Koh, viulu

Viulisti Jennifer Koh pitää intiimejä minikonsertteja Porvoon keskustan kahviloissa ja ravintoloissa. Koe amerikkalaisen huippuviulistin taide lähietäisyydeltä.

14.00‒14.20 Zum Beispiel (Rihkamakatu 2, Porvoo)

15.00‒15.20 Café Cabriole (Piispankatu 30, Porvoo)

15.30‒15.50 Bistro Gustaf (Mannerheiminkatu 9, Porvoo)

HUOM! Konsertti KeaKafessa klo 14.30 on peruuntunut.

Humppavanti! freaks out Matti Salminen & M.A. Numminen

Aika: lauantai 29.6.2019 klo 19.00
Paikka: Avanti-sali, Taidetehdas

Matti Salminen ja M.A. Numminen sekä Avantin muusikot

Tule mukaan Humppavantin lauantairiehaan! Baari on auki ja Taidetehtaan Avanti-saliin on järjestetty tänä iltana myös tanssilattia.

Mikä tahansa voi olla humppaa. Humppaa on ollut aina, jo kauan ennen Humppa-Veikkoja. Humppa on ikuinen. Raamatun mukaan musiikin keksi Tubal, Kainin poika, ja perimätiedon mukaan humppa on saanut nimensä tuuban äänestä. Paitsi yhtä ja samaa, humppa on myös täyttä tuubaa.

Humppavantille mikään ei ole pyhää, ei myöskään humppa. Humppavantin humppa on mitä vaan musiikkia, kun se vain soitetaan humppana. Kullervo Linnan perintöön kuuluu, että humppa ei tunne rajoja instrumentaaliselle mielikuvitukselle. Humppa ei ole tyyli tai musiikinlaji. Humppa on asenne.

Humppa on kuumaa kulttuuripääomaa, joka on saanut nimekkäät taiteilijat liikkeelle. Lähiöpubeissa on jo kuultu parku: – Saatana, nyt ne vie meiltä humpankin. Taidetta humpasta ei tule, vaikka arvovaltainen nykymusiikkiorkesteri käy siihen käsiksi “anarkistis-surrealistisen” huumorin tai “luovan hulluuden” legitimoimana. Humppa tekee hulluksi kenet vaan, mutta pitää omat jalkansa tukevasti lattialla. Ainakin hetkittäin.

Festivaalibussi Helsinkiin lähtee noin 15 minuuttia konsertin päättymisen jälkeen.

Liput: 40€/ 32€/ 20€ + toimitusmaksu (alk. 1€ per tilaus)

Share This Event

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiedot

Päivämäärä:
29.6.2019
Hinta:
€20 - €40
Tapahtumaluokka: