Ladataan Tapahtumat

Pekka Kuusiston yllätyskonsertti

3.7.2021 klo 16:00 - 17:00

Avantin Suvisoitossa on luvassa todellinen yllätysnumero. Festivaaliohjelmaan on tullut viime hetken lisäyksenä viuluvirtuoosi Pekka Kuusiston resitaalikonsertti. Tulevan lauantain klo 16 konsertissa Taidetehtaalla Kuusisto esittää kolmiosaisen ohjelman, jonka hän kuvailee olevan “usean säveltäjän konsertto ilman orkesteria”. Vain viulu ja Pekka Kuusisto.

Jotta yllätyskonsertissa ei olisi yllätysmomenttia kerrakseen, haluaa viulistitaiteilija pitää myös ohjelman salaisuutena. Säveltäjistä ja ohjelmasta hän suostuu kuitenkin paljastamaan Iro Haarlan, Pauline Oliveroksen ja Missy Mazzolin, jotka konsertissa yhdistyvät suomalaiseen perinnemusiikkiin.

Kapellimestarina ja säveltäjänäkin uraa tekevä Kuusisto aloittaa tulevalla konserttikaudella pestinsä Norjan kamariorkesterin taiteellisena johtajana, minkä lisäksi hän toimii parhaillaan muun muassa Saint Paul Chamber Orchestran sekä Mahler Chamber Orchestran taiteellisena partnerina. Yllätyksiä täynnä oleva viulisti on innokas nykymusiikin puolestapuhuja ja taitava improvisoija. Kuusistolle musiikin genrerajat onkin tehty rikottaviksi ja hänet tunnetaan innovatiivisista ohjelmistaan.

Konsertti on ilmainen ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Ilmaislippujen jako alkaa lauantaina klo 15.30 Taidetehtaan sisäpihalla ovien läheisyydessä. Lippu on henkilökohtainen eikä ennakkovarauksia oteta vastaan. Lippuja on jaossa 40 kappaletta. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä sekä pitämään huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Pyydämme yleisöä pitämään turvavälit muihin seurueisiin myös aulassa ja jonotustilanteissa.

Pekka Kuusiston yllätyskonsertti Suvisoitossa
La 3.7. klo 16.00, Taidetehdas, Tehdassali. Ilmaislippujen jako klo 15.30 alkaen.

Share This Event

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiedot

Päivämäärä:
3.7.2021
Aika:
16:00 - 17:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Taidetehdas
Läntinen Aleksanterinkatu 1
Porvoo,
+ Google Map